Начало Бокс Най-добрите песните, на които боксьорите излизат на ринга
0

Най-добрите песните, на които боксьорите излизат на ринга

Най-добрите песните, на които боксьорите излизат на ринга
0

Професионалният бокс не е просто спорт, той е и шоу. А боксовите звезди са шоумени в една или друга степен. И такива хора не могат безлично да излязат на ринга, а пътят им от съблекалнята до мястото на битката трябва да бъде придружен от песен, подходяща за подвизите им.

Представяме ви осемте най-епични парчета в бокса, на които излизат звездите в този спорт.

Survivor – Eye Of The Tiger
Мани Пакиао
„Eye of the Tiger“ е една от най-популярните чисто боксови песни. Хитът се превърна в заглавния саундтрак на третата част на „Rocky“. Доста боксьори са излизали на ринга съпроводени от „Eye Of The Tiger“, а един от тях е световният шампион в осем категории Мани Пакиао.

Stormzy – Shut Up
Антъни Джошуа
Британският хип-хопър Стормзи лично изпълни своя хит „Shut Up“ по време на битката на Антъни Джошуа срещу Дилън Уайт през 2015 г. в лондонската „O2 Arena“.

Ini Kamoze – Here Comes The Hotstepper
Насим Хамед
„Принц“ Насим Хамед – един от основните шоумени на ринга от 90-те. По време на кариерата си той имаше много зрелищни походи към въжетата и беше особено внимателен за това. Сингъл от 1994 г. на ямайската танцьорка Ини Камосе се вписва идеално за Хамед.

2Pac – Road To Glory
Майк Тайсън
Покойният рапър 2Pac написа тази песен специално за приятеля си Майк Тайсън, а „Железния“ излезе на ринга под нейните звуци в двубоя си срещу британеца Франк Бруно през 1996 година.

Tina Turner – The Best
Крис Юбанк
Ексцентричната британска боксова звезда Крис Юбанк се смяташе за „просто най-добрия“, както се пее в песента, която първо беше изпята от Бони Тайлър, а след това и от Тина Търнър. Последното изпълнение беше по-успешно.

AC / DC – Thunderstruck
Артуро Гати
Друга изключително разпространена песен в боксовата среда. Гати излезе в битката срещу Флойд Мейуедър. Когато се приближи до ринга, заряд от пиротехника избухна, за да засили ефекта, което след това притесни много фенове на Гати, тъй като боксьорът беше облечен в запалим халат.

Meek Mill ft. Rick Ross – Ima Boss
Флойд Мейуедър
Мега-касовата битка на Мейуедър срещу суперзвездата в ММА Конър Макгрегър се нуждаеше от епична песен. И Мейуедър имаше точно това.

Red Hot Chili Peppers – Can’t Stop
Владимир Кличко
В най-добрите си битки Владимир Кличко излезе на ринга под съпровода на „Red Hot Chili Peppers“. Владимир не смени „Can’t Stop“ дори след загубата си от Тайсън Фюри и премина под тази песен за последната битка в кариерата си срещу Антъни Джошуа.