Начало Бокс Майк Тайсън отново хвали Фюри: Той е като Месия

Майк Тайсън отново хвали Фюри: Той е като Месия

Майк Тайсън отново хвали Фюри: Той е като Месия
0

Легендата Майк ТАйсън за пореден път не спести хвалбите си по адрес на настоящия световен шампион на WBC в тежка категория – Тайсън Фюри.

54-годишната легенда ще се завърна на ринга този уикенд в демоснтартивен мач срещу Рой Джоунс-младши, но „Железния“ отново намери време да напомни колко голям фен е на „Краля на циганите“.

Instagram.com

Бившият доминант в тежката категория каза кой е неговият фаворит в един евентуален двубой между Антъни Джошуа и Тайсън Фюри. Нещо, което има огромна вероятност да се случи през 2021-ва.

„Джошуа е много интересен боец“, сподели Тайсън.

„Неговите удари са изключително добри, но проблемът му е , че ги издава. Телеграфира ги. А това е рецепта за катастрофа, когато се биеш с висок боксьор като Фюри.

„Тайсън е фаворит на феновете, те го обичат. В Англия и двамата са големи имена, но хората следват Фюри като Месия„, допълни Майк Тайсън.

Той не пропусна да изкаже суперлативи и за цялостната картинка в тежката категория:

„В момента има много добри бойци в дивизията. Всички, които казват обратното, просто завиждат. Те обаче трябва да се бият един с друг. Не само един път, а два и дори три пъти“, заяви американската икона на бокса.