Начало Борба България с 49 борци на европейското първенство до 15 години

България с 49 борци на европейското първенство до 15 години

България с 49 борци на европейското първенство до 15 години
0

България ще бъде представена от цели 49 борци на европейското първенство по борба до 15 години. Форумът ще се проведе от 27 до 30 юни в Краков, Полша.

В днешния ден отпътуваха момчетата в свободния стил. България ще има по двама представители в категория като тимът е воден от треньорите в състав: Кирил Хаджийски, Салим Салим, Диан Динчев, Мариан Стойнев, Николай Ганев и Стоян Панев.

Утре за първенството пътуват момичетата. Отборът наброява 11 състезателки. Треньори на отбора са Камелия Крумова, Момчил Сирашки и Пеньо Сурчев.

Отборът в класическия стил ще тръгне за Полша на 27 юни рано сутринта. Официален треньор на отбора е Росен Добрев.

Съдия на първенството ще бъде Иван Николов, а други двама наши рефери – Ангел Гочев и Милен Иванов ще се явяват за покриване на международна категория.

Съставите може да видите ТУК.

Източник: БФ Борба

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".