Начало Борба Едмонд Назарян бе отличен от кмета на Бургас

Едмонд Назарян бе отличен от кмета на Бургас

Едмонд Назарян бе отличен от кмета на Бургас
0

Младата надежда на българската борба Едмонд Назарян днес се срещна с кмета на град Бургас – Димитър Николов. Синът на двукратният олимпийски шампион по борба и легенда на родната борба Армен Назарян бе част от група спортисти, които бяха отличени за успехите си от градоначалника.

Присъствието на Едмонд Назарян не е случайно, тъй като той е състезател на спортен клуб по борба „Бургас. Постиженията му през последните месеци са свързани с бронзовия медал от Световното първенство за кадети в София и европейската титла за кадети от първенството на Стария континент, което се проведе в град Фаенца, Италия. Негов клубен треньор е Николай Дачев.

Още един перспективен представител на родната борба бе поздравен за успехите си –  Костадин Иванов. Състезателят на клуб по борба „Черноморец“ стана бронзов медалист при момчетата до 15 години на Европейското първенство в Краков, Полша. Негов треньор е Мариян Тодоров.

Кметът Димитър Николов отличи спортистите за постигнатите успехи и коментира с тях възможностите за подпомагане и развитие на спорта в Бургас, съобщава БТА.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.