Начало Борба Иван Раднев се включи в инициатива на спортното училище в Бургас с открита демонстрация

Иван Раднев се включи в инициатива на спортното училище в Бургас с открита демонстрация

Иван Раднев се включи в инициатива на спортното училище в Бургас с открита демонстрация
0

Изявеният треньор в борбата Иван Раднев се включи в инициатива на спортното училище в Бургас, насочена към ролята на физическото възпитание в развитието на личността на ученика, съобщава БФ Борба. Тя се провежда под мотото „Предизвикай ме!“.

Изявеният треньор и създател на „Суплес“ демонстрира близо 30 упражнения от уникалната система. В заниманията се включи неговата дъщеря Магдалена, която също е лицензиран инструктор.

Инициативата бе посрещната с голям ентусиазъм от възпитаниците на училището, които изпробваха и най-популярния уред „българска торба“. В открития урок се включиха не само представители на борбата, но и от други спортове.

Заниманията в зала „Бойчо Брънзов“ изгледаха и част от представителите на бургаската борцова общност. Сред тях бяха трикратният европейски шампион Стефан Иванов, треньорите Илиян Стефанов, Мариян Тодоров, Николай Дачев и други.

Участниците бяха приветствани от директора на училището Янчо Стойчев, който изрази желание и надежда подобни инициативи да станат традиция.