Начало Борба Националите по борба с убийствени тренировки (ВИДЕО)

Националите по борба с убийствени тренировки (ВИДЕО)

Националите по борба с убийствени тренировки (ВИДЕО)
0

Не случайно борбата е определяна за един от най-комплексните спортове. В него се изискват сила, бързина, ловкост, техника, гъвкавост и бърз ум. Затова и тренировките на борците са и едни от най-сложните. 

Националният ни отбор по класическа борба в момента провежда своята подготовка в столичната зала ,,Диана“, а в края на месеца ще се отправи на подготвителен лагер в балканския град Тетевен. 

Новият треньорски тандем в лицето на старши треньора Братан Ценов и помощниците му Емил Будинов и Елис Гури наблягат на силовите и тежките тренировки. Вчерашната подготовка на националите ни бе с уредите на Иван Раднев – Bulgarian bag.

Видео: Wrestling.Bulgaria

В тренировката взеха участие почти всички национали, включително участниците на Олимпийските игри в Токио – Кирил Милов и Айк Мнацканян.

Победител в състезанието за най-много повторения на въртене стана националът в категория до 87 килограма Йоан Димитров. Той направи 20 последователни превъртания с уред, тежащ 34 килограма, с което си заслужи ръкоплясканията на съотборниците си.

Видео: Wrestling.Bulgaria

За националите предстои участие на престижния международен турнир ,,Дан Колов и Никола Петров“, който тази година ще се проведе от 17 до 20 февруари във Велико Търново.