Начало Борба Милов и още шестима национали с победи в Бундеслигата

Милов и още шестима национали с победи в Бундеслигата

Милов и още шестима национали с победи в Бундеслигата
0

Убедителното представяне на българските борци в Бундеслигата на Германия продължава. Родните състезатели записаха седем победи от общо осем срещи.

Във вчерашния ден – 20-ти ноември, осем българи се подвизаваха по немските тепихи.

Сребърният медалист от Световно и Европейско първенство – Кирил Милов, записа победа над Лукас Лозогианис с 4:0 в категория до 98 килограма.

В същата категория с успех се отчете и националът Йоан Димитров. Борецът, който за България се състезава в категория до 87 килограма, сега в Германия се подвизаваше в една дивизия по-нагоре. Той не остави шансове  на своя опонент Максимилиан Ременспергер, като надделя с 15:1.

Участникът на Олимпийските игри в Токио – Айк Мнацканян победи Максилиан Швабе с 6:0.

Бившият национал Румен Савчев не даде точка на противника си, надделявайки с 16:0 над Филип Пфахлер  в категория до 66 килограма.

При най-леките поражение записа националът Недялко Петров. Той наведе глава пред Алексей Кинзхигалиев с 5:7.

С победи се отчетоха националите на България в свободния стил Георги Вангелов и Микяй Наим. Петият от Олимпийските игри в Токио, Вангелов записа категоричен успех над Ервин Кобсар с 16:0.

Носителят на пояса ,,Дан Колов“ – Микяй Наим пък се наложи над Илир Сефай с 15:6.

Бронзовият медалист от Световното първенство в Лас Вегас през 2015 година, Владимир Дубов също се поздрав с успех. 33-годишният борец надделя над Васил Илнютский с 8:2.