Начало Борба Най-големият фен на Кирил Милов. Борко, който пази талисманите на бореца (ВИДЕО)

Най-големият фен на Кирил Милов. Борко, който пази талисманите на бореца (ВИДЕО)

Най-големият фен на Кирил Милов. Борко, който пази талисманите на бореца (ВИДЕО)
0

Борко Владов определено може да се нарече най-големият фен на европейския шампион по класическа борба Кирил Милов. Малкият Борко следи изявите на бореца и милее за него. Много често перничанинът е и на първите редове в залата, гледайки и вдъхвайки кураж на своя любимец.

Именно в публиката бе и на Световното първенство през 2018 година, когато Кирил Милов спечели сребърно отличие. Първото му при мъжете. Освен медал Милов получи и талисман от първенството, който обаче подари на малкия Борко. Освен синьото лъвче, Борко Владов притежава още една безценна за него играчка – талисманът на Кирил от Младежките Олимпийски игри през 2014 година.

Борко не успя да наблюдава Кирил Милов в Будапеща, но беше на летището за да го посрещне. Точно както правят истинските фенове. Момчето обеща на Милов, че когато той стане олимпийски шампион ще му върне талисманите.

Борко може да се похвали и със снимки с много олимпийски, световни и европейски шампиони в борбата. Едни от тях са легендите Боян Радев, Армен Назарян, руснаците Роман Владов и Степан Маранян, както и арменеца Артур Алексанян.