Начало Борба Роман Власов замени състезанията с майсторски класове (СНИМКИ)

Роман Власов замени състезанията с майсторски класове (СНИМКИ)

Роман Власов замени състезанията с майсторски класове (СНИМКИ)
0

Майсторският клас на Роман Власов събра 150 деца в Сочи. В спортната база Лесное, се проведе майсторски клас от двукратния олимпийски шампион по борба Роман Власов. 

Спаринг партньор на Роман Власов беше победителят от Световната купа по свободна борба, международният майстор на спорта Виктор Расадин, който загряваше за децата.

,,Част от живота на всеки борец от руския национален отбор по някакъв начин е свързан със Сочи. Градът има всичко, за да гарантира, че борбата тук набира скорост и съм сигурен, че днес тук се предприемат правилните стъпки, за да се появи борец от световна класа в Сочи“, каза Роман Власов.

По време на майсторския клас Роман Власов показа техники на изпълнение от стойка и земя, сподели своите тайни и демонстрира своите характерни движения. Освен това Власов отговори на въпроси, даде автограф сесия и не отказа на никого запомняща се снимка.

„Майсторският клас се проведе на най-високо ниво, детските очи горяха и утре те ще работят в залите още по-отдадено“, каза Рубен Варваштян, старши треньор на град Сочи по класическа борба.