Начало Бокс Еди Хърн и Джейк Пол се обзаложиха на по 1 милион долара

Еди Хърн и Джейк Пол се обзаложиха на по 1 милион долара

Еди Хърн и Джейк Пол се обзаложиха на по 1 милион долара
0

Битката между Аманда Серано и Кейти Тейлър привлече вниманието на цял свят, но две имена се поувлякоха с нейното промотиране. Мениджърите на двете боксьорки, съответно Джейк Пол и Еди Хърн се разбраха за облог.

Чиято клиентка спечели ще направи промоутъра си с 1 милион долара по-богат. Импресариото на загубилата ще даде въпросната сума.

„Голямата ми уста ме доведе до тук“, сподели Еди Хърн.

„Започнахме с бижу, но след това аз казах: „Ами, ако го направим за един милион?“. Надявах се да се отдръпне, но той каза „ОК“, аз не го очаквах.“

Един от двамата ще съжалява много за тази уговорка. Ще разберем кой след 6:00 часа българско време в неделя.

Тейлър и Серано ще станат първите боксьорки, оглавили галавечер в „Медисън Скуеър Гардън“ в 140-годишната история на залата. 

Това е най-чаканата битка в историята на женския професионален бокс. Мачът ще бъде с максимална продължителност 10 рунда от по 2 минути.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.