Начало Борба Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)

Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)

Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)
0

Франк Щаблер, който е трикратен световен шампион в три различни категории в класическия стил (2015г.- 66 кг., 2017 г.- 71 кг. и 2018 г.- 72 кг.), опита да премести комбайн. Компания в начинанието му направиха известният германски фитнес инструктор – Кевин Волтер и Денис Колрус, който е рекордьор на Германия в състезания на „Най-силните мъже на планетата“.

„В борбата срещу комбайна заедно с Кевин Волтер и Денис Колрус“, написа Щаблер в профила си в Instagram, добавяйки и снимка, на която тримата се опитват да изтеглят селскостопанската машина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

?Im Kampf gegen den Mähdrescher? Zusammen mit den Kraftpaketen? @wolterkevin und @dennis_kohlruss ?? ⏩Das komplette Video? dazu ist nun online, schau in meine Storys und swipe up☝?

Публикация, споделена от Frank Stäbler (@frankstaebler) на

Франк Щаблер е петкратен медалист от Световно първенство (3 златни и 2 бронзови медала). Той е настоящ европейски шампион в категория до 66 кг. от първенството в Рим, провело се през февруари тази година, а във визитката му личи и още едно злато от шампионат на Стария континент – от първенството в Белград, провело се преди 8 години. Щаблер спечели и олимпийска квота за Игрите в Токио, завършвайки на 3 място при 67-килограмовите на шампионата на планетата, провел се в Казахстан през отминалата година.

Георги Куситасев Завършва бакалавърска степен със специалност „Печатни комуникации“ в Университет за Библиотекознание и Информационни технологии – УНИБИТ. Магистърска степен „Журналистика и медии“ придобива във Факултета по журналистика към Софийския университет „Св. Св. Климент Охридски“. Започва журналистическата си кариера през 2013 година във вестник „Земя“ като стажант-репортер в спортния отдел, след което минава стаж и в най-стария български спортен сайт – ТОПСПОРТ. Следва първи досег с „малкия екран“ – стаж в Националната телевизия. От 2017 до 2019 г. работи в спортния отдел на ТВ+ като репортер, редактор и водещ на спортни новини и предаване. От 2019 година до днес пише статии за спортния сайт на „Инвеститор медия груп“ - Boec.bg, а от март 2021 до октомври 2022 година е част от екипа на телевизия АГРО ТВ. От октомври 2022 година е водещ на спортни емисии по Радио "Фокус" и спортен редактор в Агенция "Фокус".