Начало Борба Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)

Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)

Световен шампион по борба премества комбайн (СНИМКА)
0

Франк Щаблер, който е трикратен световен шампион в три различни категории в класическия стил (2015г.- 66 кг., 2017 г.- 71 кг. и 2018 г.- 72 кг.), опита да премести комбайн. Компания в начинанието му направиха известният германски фитнес инструктор – Кевин Волтер и Денис Колрус, който е рекордьор на Германия в състезания на „Най-силните мъже на планетата“.

„В борбата срещу комбайна заедно с Кевин Волтер и Денис Колрус“, написа Щаблер в профила си в Instagram, добавяйки и снимка, на която тримата се опитват да изтеглят селскостопанската машина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

💥Im Kampf gegen den Mähdrescher🤪 Zusammen mit den Kraftpaketen📦 @wolterkevin und @dennis_kohlruss 💪🏻 ⏩Das komplette Video🎥 dazu ist nun online, schau in meine Storys und swipe up☝🏻

Публикация, споделена от Frank Stäbler (@frankstaebler) на

Франк Щаблер е петкратен медалист от Световно първенство (3 златни и 2 бронзови медала). Той е настоящ европейски шампион в категория до 66 кг. от първенството в Рим, провело се през февруари тази година, а във визитката му личи и още едно злато от шампионат на Стария континент – от първенството в Белград, провело се преди 8 години. Щаблер спечели и олимпийска квота за Игрите в Токио, завършвайки на 3 място при 67-килограмовите на шампионата на планетата, провел се в Казахстан през отминалата година.