Начало Борба Тайбе Юсейн и Петър Касабов гостуват в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR

Тайбе Юсейн и Петър Касабов гостуват в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR

Тайбе Юсейн и Петър Касабов гостуват в рубриката „Златните“ по Bulgaria ON AIR
0

Тази седмица в авторската рубрика на водещата на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR Мария Константинова – „Златните”, гостува бронзовата медалистка по борба от Олимпийските игри в Токио Тайбе Юсеин и нейният треньор Петър Касабов.

От малкото разградско село Мъдрево Тайбе тръгва с големи мечти, които с много упорит труд и неуморни тренировки в залата, превръща в реалност. Въпреки тежките контузии и трудностите, които съпровождат пътя на един професионален спортист, Тайбе и за миг не помисля да се откаже от голямата мечта – да бъде олимпийска шампионка.

Двамата с треньора ѝ вече кроят планове за следвите Олимпийските игри в Париж през 2024 г., а Тайбе се подготвя усилено да донесе златен медал на България, който е обещала на всички хора в родното си място.

Какъв състезател е Тайбе, колко дълъг е пътят ѝ до олимпийския медал и замисляла ли се е да стане треньор ще разберете от самата нея и треньора ѝ Петър Касабов този петък, 19 ноември, в рубриката „Златните” на сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.