Начало Бокс 21-годишен младок готви Джо Джойс за бомбите на Жилей Жан

21-годишен младок готви Джо Джойс за бомбите на Жилей Жан

21-годишен младок готви Джо Джойс за бомбите на Жилей Жан
0

Джо Джойс навлиза във финалните етапи от подготовката си за титаничния сблъсък с Жилей Жан на 15 април, а BT Sports разкри, че той води подготовка с 21-годишен младок на име Томи Флетчър.

Момчето преследва кариера в полутежка категория, където вече има 4 победи (3 нокаута) и нито едно поражение. Ръстът му е от внушителните 201 см., а във визитката му вече висят скалповете на Дерил Шарп и Тони Висич. Двамата ветерани имат съответно по 111 и 59 мача, така че опитът на Флетчър със сигурност е по-богат от този на мнозина на неговата възраст.

Съвсем друг обаче е въпросът – дали невръстен боксьор от полутежка категория е в състояние да репликира това, което е готов да предложи „Големия взрив“ идната седмица? Жан отдавна е известен с изключителната мощ в ръцете си, а и не бива да забравяме, че първата му кариерна загуба дойде едва през миналото лято след много спорно съдийско решение в срещата с Филип Хъргович.

„Джъгърнаут“ обаче знае най-добре, защото все пак говорим за човек, който се е прицелил в световната титла, така че зад решението му със сигурност има повече логика, отколкото привидно изглежда.

тагове: