Начало Бокс 55-годишната легенда Ерик Бътърбийн предизвика Джейк Пол на боксов мач (ВИДЕО)

55-годишната легенда Ерик Бътърбийн предизвика Джейк Пол на боксов мач (ВИДЕО)

55-годишната легенда Ерик Бътърбийн предизвика Джейк Пол на боксов мач (ВИДЕО)
0

Ерик Бътърбийн е една от най-големите легенди в бойните изкуства, макар и не съвсем благодарение на уменията му между въжетата. Днес той е на 55 години, но това съвсем не му пречи, за да отправи предизвикателство срещу близо двойно по-младия Джейк Пол, научихме от Morning Kombat.

Бътърбийн бе истинска звезда в края на миналия век, когато се подвизаваше едновременно на боксовия ринг и в кеча. Култовата му външност на герой от анимационната поредица „Барбароните“ в съчетание с изключителната мощ в ръцете му го превърнаха в любимец на поколения любители на спорта.

Пол междувременно прави успешна транзиция между социалните мрежи и бокса, като някои от най-големите му завоевания са срещу бивши MMA легенди. Интересно ще е да видим дали ще приеме хвърлената ръкавица от Ерик Бътърбийн или ще продължи с добре познатата формула срещу Нейт Диаз и останалите величия от UFC.

@morningkombat Jake Paul vs Butterbean!? #MorningKombat w/ Luke Thomas & Brian Campbell is available NOW! #Jakepaul #butterbean #boxing ♬ original sound – morningkombat