Начало Бокс Агентът на Бивол: Екипът на „Канело“ не иска да го вижда отново срещу него

Агентът на Бивол: Екипът на „Канело“ не иска да го вижда отново срещу него

Агентът на Бивол: Екипът на „Канело“ не иска да го вижда отново срещу него
0

Дмитрий Бивол стартира психологическата война със Саул Алварез, след като стана почти сигурно, че двамата ще се боксират отново през есента. Една от първите атаки идва от мениджъра на руснака – Вадим Корнилов, който смята, че екипът на мексиканеца е против този реванш.

Наистина вярвам, че Еди (Хърн), феновете и DAZN искат този реванш. Няма съмнение, че това привлича внимание, след като в първата среща за всички бе ясно, че „Канело“ загуби повече рундове. Сигурен съм, че самият „Канело“ иска да си отмъсти. В същото време не смятам, че екипът му желае този мач и ще направят всичко, за да избегнат тази среща. Не ги виня“, каза Корнилов пред Ring TV, цитиран от Boxing Scene.

През миналия май Бивов записа успех с единодушно съдийско решение, като и тримата рефери отсъдиха 115:113, макар мнозина да бяха убедени, че шампионът в полутежка категория на WBA е бил далеч по-убедителен от това.

Голяма група от почитателите на Алварез също така са на мнение, че не бива да се качва в горната категория, въпреки липсата на адекватна конкуренция в супер средна, където е безспорен шампион.

Актуалното предизвикателство пред Саул Алварез се казва Джон Райдър. Двамата ще се бият на 6 май в Запопан, а залогът ще са поясите на IBF, WBA, WBC и WBO.