Начало Бокс Амир Хан свален от полет в САЩ (ВИДЕО)
0

Амир Хан свален от полет в САЩ (ВИДЕО)

Амир Хан свален от полет в САЩ (ВИДЕО)
0

Бившият световен шампион в лека-полусредна категория Амир Хан се забърка в пореден инцидент. Британецът, който е известен с бурния си нрав и често влиза в полезрението на медиите заради различни изцепки, този път сам информира за случилото се.

34-годишният боксьор публикува в социалните мрежи, че е бил свален от самолет в САЩ. Това се е случило при опит да отпътува от Ню Йорк към Колорадо, за да започне тренировъчен лагер.

По думите на Хан, той не е направил нищо, за да предизвика реакцията на стюардите от „Америкън Еърлайнс”. Вместо това, виновен е бил негов приятел, който не е поставил правилно маската си на лицето.

От екипа на АА отправиха оплакване към мой колега, че маската му не е поставена правилно и че трябва да ни свалят от полета, въпреки че аз конкретно не бях направил нищо нередно. Свалиха ни и двамата. Намирам го за отвратително и неуважително. Освен това ми забраняват да пътувам повече с тяхната компания”, информира Хан.

Той е категоричен, че не е правил сцени и не се е държал грубо, за да бъде свалян от самолета. От компанията също взеха отношение, като отрекоха да има забрана за бъдещи полети на боксьора. Оттам признават, че е имало съпротива от Хан и приятелят му, което е довело и до решението.