Начало Бокс Шакур Стивънсън: Мачът с Херинг ще е клане!
0

Шакур Стивънсън: Мачът с Херинг ще е клане!

Шакур Стивънсън: Мачът с Херинг ще е клане!
0

Носителят на междинната световна титла на WBO в категория „супер-перо” Шакур Стивънсън (16-0) отговори подобаващо на шампиона Джамел Херинг (23-2). 23-годишният американец е официален претендент за короната на своя сънародник, като двамата се очаква да боксират през есента. Според източници на ESPN, мястото ще бъде „Медисън Скуеър Гардън” в Ню Йорк.

35-годишният Херинг сподели в интервю след победата на Стивънсън над Джеремая Накатила (21-2), че не е останал впечатлен от видяното и няма търпение да го нокаутира. Младокът обаче има други планове и се закани, че феновете ще станат свидетели на клане на ринга!

Той не може да ме бие. Това ще бъде като истинско клане. Бил съм на един ринг с Джамел. Той не е добър, колкото мен. Джамел има мачове, в които губи рундове, докато аз не съм позволил такова нещо. Аз съм най-добрият боксьор в защитно отношение и той няма да може да ми стори абсолютно нищо”, категоричен е Стивънсън.

Макар да е значително по-неопитен от шампиона, Шакур е твърдо убеден, че ще защити думите си. „Ако трябва да боксираме, той няма шанс. Ако трябва да залагам на сила и мощ, той отново няма шанс да ме победи. Джамел просто е Б-класа боец”, каза още претендентът.