Начало Бокс Джамел Херинг: Стивънсън не ме впечатли, нямам търпение да го бия
0

Джамел Херинг: Стивънсън не ме впечатли, нямам търпение да го бия

Джамел Херинг: Стивънсън не ме впечатли, нямам търпение да го бия
0

Световният шампион на WBO в категория „супер перо” – Джамел Херинг (23-2) е готов да защитава титлата си срещу Шакур Стивънсън (16-0). Той изгледа край ринга сблъсъка на 23-годишния американец с Джеремая Накатила (21-2), в който сънародникът му стигна до успех по точки след 12 рунда.

Изобщо не съм впечатлен от Шакур Стивънсън. Очаквах да направи нещо повече в тази среща. Истината е, че съм готов да се изправя срещу него и нямам търпение да го победя. Нека да организират двубоя и ще защитя титлата си”, сподели веднага след края на галавечерта 35-годишният Херинг.

Стивънсън наби полицай и се извини (видео)

С успеха над Накатила Стивънсън стана и претендент за пояса на Джамел. Това означава, че в най-скоро време се очаква двамата да подпишат договор за мач. Възможно е преди това Херинг да направи една защита на титлата си. Вариантът за такава е срещу Оскар Валдес (29-0), който е №1 в дивизията и притежава пояса на WBC.

Предстои да видим как точно ще се подредят картите в категорията. Дотук обаче се очертава да станем свидетели на доста интригуващи битки в „супер перо”.

Херинг поиска мач с Оскар Валдес за обединяване на титлите