Начало Бокс Анди Руиз-младши изключва двубой с бивш шампион: Не мога да се върна назад

Анди Руиз-младши изключва двубой с бивш шампион: Не мога да се върна назад

Анди Руиз-младши изключва двубой с бивш шампион: Не мога да се върна назад
0

Анди Руис-младши работи толкова усилено върху своя бокс, колкото се опитваше да се включи в голяма битка, но засега не успя и вместо това трябваше да отхвърли повикване от бивш шампион, казвайки: Не мога да се върна назад.

По-голямата част от тази година за бившия обединен световен шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория Руиз-младши беше доминирана от разговори, че той ще се изправи срещу Дионтей Уайлдър. Първоначално това беше упълномощена битка от WBC, но тя беше отменена и оттогава имаше много устни спорове напред-назад, но в крайна сметка не бяха подписани договори.

Сега Руиз младши беше предизвикан от Чарлз Мартин, бивш световен шампион на IBF, който наскоро се би и загуби от хора като Джаред Андерсън, Луис Ортис и Джералд Уошингтън.

Говорейки пред FightHype, Руиз-младши, който за последно победа Луис Ортис през септември 2022 г., отхвърли предизвикателството.

Виждам, че Чарлз Мартин се опитва да ме предизвика, казвайки: „Искам да победя това дебело момче“, но хайде, човече, не мога да се върна назад.“