Начало Бокс Англичаните негодуват от високата цена на Джошуа – Пулев

Англичаните негодуват от високата цена на Джошуа – Пулев

Англичаните негодуват от високата цена на Джошуа – Пулев
0

Феновете на бокса в Англия ще могат да гледат Антъни Джошуа – Кубрат Пулев срещу 25 паунда. Това обявиха от Sky Sports – медията, която държи правата за излъчване на Острова.

Точно толкова струваше да се гледа последната битка на Ей Джей, срещу Анди Руис-младши.

Тогава феновете бяха уверявани, че завишението е заради високия интерес и обещаха цените да се върнат към нормалното. Уви, отново ще трябва да се бръкнат повече.

В Ирландия пакетът (PPV) за бойната галавечер на 12 декември струва 28 евро.

Часове след обявяването на информацията от медията побързаха да обяснят, че по-високите тарифи са заради липсата на публика. Според Sky Sports желаещите да наблюдават мачове от световна класа ще трябва да влязат в положение на организаторите.

Премиите на Джошуа и Пулев няма да бъдат орязвани заради пандемията, твърдят във Великобритания.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.