Начало Бокс Антъни Джошуа: Фюри е просто още един опонент

Антъни Джошуа: Фюри е просто още един опонент

Антъни Джошуа: Фюри е просто още един опонент
0

Боксовата супер-звезда Антъни Джошуа коментира потенциален двубой със сънародника му Тайсън Фюри. Ей Джей заяви пред „Fight Hype TV“, че вижда „Краля на циганите“ като „просто още един опонент“.

„Тук съм, за да създам история. Гладен съм за победа. В крайна сметка, Фюри е просто още един опонент. Ще бъде голям мач, но трябва да съм спокоен и да гледам на Фюри като просто още един боец. Спектакълът, говоренето….нямам търпение за този двубой!“, отговори световният шампион на въпрос относно битка с Тайсън Фюри.

Джошуа се върна и към битките си с Анди Руис и ги посочи като пример за това как един шампион може да изгуби всичко. Именно заради грешките в миналото, Ей Джей е категоричен, че ще видим негова подобрена версия.

„Усещал съм какво е на върха и какво е да паднеш от него. Изкачих се отново до горе и който и да се изправи пред мен, няма да се дам. Когато се бия с Пулев и Фюри и двамата ще видят какво е чувството да се изправят срещу човек, който е преминал през такива трудности и си е върнал всичко“, добави британецът.

Джошуа завърши с това, че не би искал да коментира какъв е Тайсън Фюри като човек, защото това не го интересува.

„С цялото ми уважение, не ме интересува нищо друго за Фюри освен кога ще се бием“, заяви златният медалист от Лондон 2012.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".