Начало ММА Дъстин Порие се завръща през юни
0

Дъстин Порие се завръща през юни

Дъстин Порие се завръща през юни
0

Дъстин Порие ще се завърне към ММА битките с двубой срещу Дан Хукър на 27-ми юни. Бившият временен шампион и новозеландският боец ще оглавят галавечер в Лас Вегас на тази дата според MMAJunkie.com.

Порие за последно се състезава през септември, 2019-та, когато загуби от Хабиб Нурмагомедов със събмишън. Този резултат прекъсна серията му от три поредни победи (Макс Холоуей, Джъстин Гейджи, Еди Алварез). След битката с „Орела“ Порие легна „под ножа“ и се подложи на операция на тазобедрена става. Хукър за последно недделя в оспорван сблъсък над Пол Фелдър пред родна публика по-рано тази година. Към този момент той има 7 победи и 1 загуба в лека категория. Новозеландецът премина от „перо“ към лека категория през 2017-та.

Битката все още не е обявена официално от UFC. Възможната спънка за осъществяването на този двубой може да бъде забраната за пътуване на граждани от други страни в САЩ заради коронавирус пандемията.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".