Начало Бокс Антъни Джошуа: Готов съм да се бия с Тайсън Фюри, дори да тежи и 200 кг
0

Антъни Джошуа: Готов съм да се бия с Тайсън Фюри, дори да тежи и 200 кг

Антъни Джошуа: Готов съм да се бия с Тайсън Фюри, дори да тежи и 200 кг
0

Антъни Джошуа не изключва възможността за двубой с Тайсън Фюри, въпреки дългото отсъствие на бившия световен шампион от ринга. В допълнение към ужасната си физическа форма Фюри има проблем с боксовия лиценз, който той не може да си върне, докато не приключат изслушванията по обвинението в употреба на допинг.

Въпреки всички тези фактори, настоящият световен шампион на WBA, IBF и IBO в тежка категория Антъни Джошуа остави вратата отворена и не изключва евентуален двубой с Тайсън Фюри, ако той бъде в състояние напълно да се върне на ринга.

“Колко е бойното тегло на Фюри – приблизително около 115 кг? Той може да се върне дори и при 140 кг, Джордж Форман се върна на ринга по-тежък, от колкото е бил в най-добрите си години. Ако Тайсън тежи дори повече от 200 кг, но в същото време бъде е в състояние да се движи нормално и да се боксира, хората ще го гледат. Ако той се върне по-тежък и изпитва проблеми срещу, който и да е гастрольор, това ще бъде безинтересно за хората! Важно е как Фюри ще се представя с новото си тегло“, заяви Антъни Джошуа.