Начало Бокс Антъни Ярд: Ще се върна по-силен

Антъни Ярд: Ще се върна по-силен

Антъни Ярд: Ще се върна по-силен
0

Професионалният боксьор Антъни Ярд заяви пред SkySports, че ще използва личните трагедии като „гориво“, за да се върне по-силен на ринга. Британецът загуби баба си и баща си в рамките на една седмица в края на март.

„Трябва да скърбиш, да бъдеш разстроен и да си дадеш време за възстановяване. Но след това трябва да използваш тези неща за гориво и да станеш по-силен. Ще стане по-силен. Искам семейството ми да се гордее с мен. Искам майка ми Соня да се гордее с мен. Деведесет процента от това, което правя, е заради нея“, споделя Ярд.

Претендентът в полу-тежка категория допълни, че все още тъжи, но боксът му е помогнал в тази негова борба.

„Карам колело, тичам, тренирам вкъщи. Гледам много комедийни филми, които да ме разсейват, но най-много ми помага, че имам работа, която трябва да свърша“

28-годишният боец има насрочена битка със сънародника му Лундън Артър за 11-ти юли. Към момента Ярд има 19 победи и само една загуба, която дойде през 2019-та от Сергей Ковальов.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".