Начало Бокс Артур Шпилка победи украинец след много спорно решение

Артур Шпилка победи украинец след много спорно решение

Артур Шпилка победи украинец след много спорно решение
0

Бившият претендент в тежка категория Артур Шпилка дебютира с много съмнителен дебют в долната дивизия. Полякът победи с решение Серхий Радченко, след като бе пратен два пъти на пода и инкасира по-тежките удари в мача.

Двама от реферите в Ломза (Полша) дадоха 95-93 за представителя на домакините, а третият видя равенство 94-94.

Западните медии се обединяват в мнението, че украинецът е спечелил 6 рунда, а отделно в третата и петата част прати на пода Шпилка.

Полякът стана по-известен от мача си с Дионтей Уайлдър през 2016 година, когато беше нокаутиран. След удар на „Бронзовия бомбардировач“ с дясната ръка – претендентът моментално се стовари на пода и не помръдна. Миналото лято пък беше пометен в два рунда от Дерек Чисора.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.