Начало Бокс Асенов след поражението: Съдиите не знаят какво искат

Асенов след поражението: Съдиите не знаят какво искат

Асенов след поражението: Съдиите не знаят какво искат
0

Даниел Асенов беше бесен след загубата си от Габриел Ескобар на олимпийския турнир по бокс в Токио.

Националът в категория до 52 килограма беше считан за лек фаворит преди мача, но отстъпление в първите два рунда не успя да бъде заличено след силните последни три минути за Тайсъна.

Асенов направиха кратък коментар за БНТ секунди след загубата и побърза към съблекалните:

“Гледахте мача, видяхте какво се случи. Можете да прецените кой беше по-активният и кой вкара повече точни удари. Това доказва, че аз исках повече победата и бях по-свежият боксьор. За съжаление обаче прецениха друго. Всъщност, съдиите не знаят какво искат – първо искат повече атракция и движение с краката, после точни удари. Не знам, не мога да коментирам.“

„Преди обратният гард на съперника ми създаваше проблеми, но вече се научих да свиквам това. Разочарован съм, защото показах, че с повечето си точни удари исках повече да спечеля мача. За съжаление, съдиите отново прецениха друго”, сподели Асенов.

Снимки: Lap.bg

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.