Начало Бокс Белфорт: Ще нокаутирам Джейк и Логан Пол в една вечер
0

Белфорт: Ще нокаутирам Джейк и Логан Пол в една вечер

Белфорт: Ще нокаутирам Джейк и Логан Пол в една вечер
0

Дайте ми тези две момчета и ще ги нокаутирам един по един, в рамките на една и съща вечер”. По този начин бившият световен шампион на UFC в лека тежка категория Витор Белфорт коментира боксовите умения на братята Ютубъри Джейк и Логан Пол.

44-годишната легенда ще се изправи на 11 септември срещу Оскар де ла Оя в Лос Анджелис. Специалистът в ММА е поредният, който заменя клетката с ринга, последвайки примерите на Конър Макгрегър, Андерсон Силва, Бен Аскрен и Тайрън Уудли. Той обаче е убеден, че ще се представи по-добре от бившите си колеги.

Нивото на Джейк е много ниско, сравнено с мен или Оскар. Ние просто сме от друга категория. Все едно да сравнявате вносно вино с такова, което може да си купите от супермаркета”, коментира ситуацията Белфорт.

Той заяви, че уважава братята заради начина, по който успяха да натрупат огромни финансови средства, но определи своята среща с Оскар де ла Оя като легендарна и такава за поколенията. Витор държи рекорда на UFC за най-много победи с нокаут. Само на 19 години той спечели турнира на веригата в тежка категория и вярва, че все още го бива да праща хора на пода.

Братята не могат да се боксират. Дайте ми Джейк и Логан Пол и ще се бия с тях в една и съща вечер. Ще ги нокаутирам, това е факт. Джейк не може да оцелее срещу истински удряч. Все едно да изправите страхотен футболен отбор срещу ученици. Не е честно”, допълни легендата.