Начало Бокс Бие лошо и на 45: Флойд Мейуедър натупа интернет сензация (ВИДЕО)

Бие лошо и на 45: Флойд Мейуедър натупа интернет сензация (ВИДЕО)

Бие лошо и на 45: Флойд Мейуедър натупа интернет сензация (ВИДЕО)
0

Славният шампион в бокса Флойд Мейуедър записа поредна победа, този път над звездата от социалните мрежи Деджи Олатунджи по време на тяхното шоу в Дубай.

25-годишната YouTube-сензация тръгна с големи очаквания срещу американската легенда, но трябваше да преклони глава в шестия рунд. 45-годишният Мейуедър си играеше със съперника и се биеше предимно със спуснати ръце, лесно се подхлъзваше при по-голямата част от опитите за удари на Олатунджи и не влагаше много сила в повечето от своите удари.

Реферът Кени Бейлес застана между тях в края на шестия рунд, за да спре двубоя, защото Мейуедър нанесе удари без отговор.

Боецът от Залата на славата танцуваше между рундовете, смееше се и се шегуваше по време на голяма част от двуминутните рундове и очевидно не се притесняваше от нищо, което Олатунджи му отвърна.

За Мейуедър техният планиран мач от осем рунда беше просто още една спирка от световното турне. Седем седмици по-рано, Флойд спря японския боец ​​по смесени бойни изкуства Микуру Асакура в края на втория рунд в Сайтама, Япония.

Победата на Мейуедър срещу Олатунджи беше неговата пета в демонстративни мачове, откакто роденият в Гранд Рапидс шампион се оттегли от професионалния бокс през август 2017 година.

Мейуедър (50-0, 27 нокаута) не се е бил с опитен боксьор от повече от седем години, не и след като победи бившия шампион на WBC в полусредна категория Андре Берто през септември 2015 г. в Лас Вегас.