Начало Бокс Бивша съпруга на Майк Тайсън продава имението им

Бивша съпруга на Майк Тайсън продава имението им

Бивша съпруга на Майк Тайсън продава имението им
0

Моника Търнър, която е бивша съпруга на Майк Тайсън, реши да продаде имението, в което живееха с боксовата легенда, съобщиха от „България днес“. Бившата г-жа Тайсън го придоби след развода им. Палатът е оценен на 9,4 милиона долара и разполага със седем спални, осем бани, голяма фитнес зала, игрална зала, плувен басейн и спортни игрища.

Търнър е втората съпруга на „Динозавъра“ от общо 3, за които е бил женен. Двамата се венчаха през април 1997г. като бракът им издържа до януари 2003 г. Тайсън има 2 деца от Търнър – Амир и Рейна.

„Остарявайки, започвам да гледам на жените по различен начин. Когато си млад -гледаш на тях като на удоволствие. Идва средната възраст и тогава гледам на тях като на половинката, която да ме накара да разбера, че съм мъж. В сегашния етап от живота ми, жените са мои учители.

Ако мъжът поне малко не се страхува от жена си, то той не живее живота си както трябва. Ожених се три пъти, защото не мога да живея без съпруга“, споделя Тайсън.

Боксьорът се е бракосъчетал с общо 3 жени. Първият брак е с Робин Гивънс през 1988 г., но приключва точно след година. Третият е с Лакиха „Кики“ Спайсер, с която е и до днес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.