Начало Бокс Холифилд и Тарвър продължават с тежките тренировки (СНИМКА)

Холифилд и Тарвър продължават с тежките тренировки (СНИМКА)

Холифилд и Тарвър продължават с тежките тренировки (СНИМКА)
0

Ивендър Холифилд продължава с подготовката по завръщането си на боксовия ринг. Легендарният боксьор качи снимка в социалните мрежи, на която тренира, заедно с Антонио Тарвър (бивш световен шампион в лека тежка категория). Той, заедно с друг бивш световен шампион – Владимир Кличко и фитнес гуруто – Антъни Роудс са в екипа на Холифилд.

„Чувствам се по-силен след всеки изминат ден“, написа 57-годишният боксьор в профила си в Instagram.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Feeling stronger everyday 💯 #TEAMHOLYFIELD

Публикация, споделена от Evander Holyfield (@evanderholyfield) на

Ивендър Холифилд е една от най-големите легенди на професионалния бокс. Наскоро единственият боксьор в историята на тежка категория, който става четирикратен световен шампион обяви своето завръщане на ринга. Само той, до момента, е ставал абсолютен световен шампион едновременно в полутежка и тежка категории.

Припомняме, че Ивендър Холифилд обяви своето връщане на ринга. Преди дни и  Майк Тайсън разкри, че се завръща, за да участва в демонстративен двубой. Малко по-късно стана ясно, че Тайсън ще спори с Шанън Бригс на ринга, а дали няма да видим и трети сблъсък между „Динозавъра“ и Холифилд, предстои да разберем!

Бригс сподели наскоро, че готви сблъсък по двойки в клетка между него и Майк Тайсън, а Холифилд е спред спряганите съотборници на „Оръдието“.