Начало ММА Изненада: Ник Диаз планира завръщане през 2021 година

Изненада: Ник Диаз планира завръщане през 2021 година

Изненада: Ник Диаз планира завръщане през 2021 година
0

Един от най-обичаните бойци в историята на UFC – Ник Диаз, обяви дългоочакваното си завръщане в октагона. По-големият от скандалните братя спазва стриктна диета и режим.

За последно го видяхме в действие през 2015 година срещу Андерсон Силва на UFC 183. Ник планира отново да сложи ръкавиците догодина.

Видео клип, на който позира след тренировка, изтече в интернет:

Диаз е завършил 14-седмичен тестови режим, с който се е уверил, че тялото му все още е годно за боевете в полусредна категория. Това е първото му изчистване със състезателна цел от близо 50 месеца.

„Ще се завърне 100%. Планира началото на 2021 година“, репортерът Ариел Хелуани сподели след разговор с ММА боеца.

Ник Диаз е на 37 години. Един от вероятните му съперници е Хорхе Масвидал, който победи брат му Нейт в супермач миналата година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.