Начало Бокс Бившият треньор на Анди Руис впечатлен от трансформацията му
0

Бившият треньор на Анди Руис впечатлен от трансформацията му

Бившият треньор на Анди Руис впечатлен от трансформацията му
0

Мани Роблес, треньорът, който изведе Анди Руис младши до сензационната победа над Антъни Джошуа през лятото на 2019 г., остана изключително доволен от промяната в боксьора.

От известно време американецът от мексикански произход тренира със светилото Еди Рейносо, който работи със Саул “Канело” Алварес и още куп звезди, като най-накрая е приел сериозно задачите си. Роблес е доволен, че Руис е започнал да сваля килограми, но – наистина, а не както преди реванша с Джошуа, когато уж беше отслабнал, но се оказа по-тежък. Именно след този мач треньор и боксьор прекратиха сътрудничеството си, но Роблес показа, че не таи лоши чувства.

“Това е добре. Трябваше да помисли за това преди реванша с Джошуа. Когато беше световен шампион. Никога не е прекалено късно, но вече е изгубил нещо безценно, което е световната титла в тежка категория. Опитах се да го убедя, но, за съжаление, той мислеше за други неща. Сега, изглежда, ситуацията е друга. Желая му всичко най-хубаво. Не тая лоши чувства към него. Надявам се, че отново ще стане световен шампион. Не става въпрос за мен, важни са боксьорите”, заяви Роблес.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.