Начало Бокс Боб Аръм: Хърн прекалява с тези клаузи за реванш

Боб Аръм: Хърн прекалява с тези клаузи за реванш

Боб Аръм: Хърн прекалява с тези клаузи за реванш
0

Промоутърът Боб Аръм не харесва строго налагана от колегата му Еди Хърн практика. Ветеранът вижда конкурент в лицето на британеца, но самият той е врял и кипял достатъчно в тази игра.

„Не вярвам в клаузи за реванш“, призна Аръм. „Идва ми в повече това, което Еди Хърн прави. Той прекалява с тези непрестанни клаузи в договорите на неговите бойци. Реално – слага ги във всеки един контракт.“

„Това е индикация, че не е сигурен в боксьорите си.“

„Явно се съмнява, че може да бъдат разкрити. Нека просто ги остави да се бият. От какво се застрахова винаги? Това е бокс – винаги има победител и губещ. Нека след битката, ако и двете страни искат, да преговарят за нова. За мен тази практика е порочна“, добави легендарният Аръм.

Последният случай с активирана клауза за реванш беше след загубата на Дилиън Уайт от Александър Поветкин.

През 2019 година пък Антъни Джошуа също се възползва от мигновена втора битка, след като беше шокиран от Анди Руис-младши.

twitter.com
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.