Начало Бокс Братя Пулеви превзеха Калифорния (ВИДЕО)
0

Братя Пулеви превзеха Калифорния (ВИДЕО)

Братя Пулеви превзеха Калифорния (ВИДЕО)
0

Кубрат и Тервел Пулеви пристигнаха в Лос Анджелис, където в неделя рано сутринта, българско време, ще превземат зала „Форум“, търсейки нови победи на професионалния ринг. Двамата изкараха повече от месец подготовка в Лас Вегас и се намират в отлична форма за препятствията, които ги очакват.

Тервел ще боксира в главното събитие на „Трилър“. Той ще се изправи срещу бившия световен шампион в лека тежка категория Сергей Ковальов. Мачът им е в 10 рунда, като победителят ще направи важна стъпка към двубой за една от световните титли в полутежка дивизия.

Преди Тево на ринга ще се качи и Кобрата. Бившият двукратен претендент за короните в тежка категория ще срещне Джери Форест, отново в 10 рунда. Той иползва възможността да направи и кратък спаринг с едно от момичетата край ринга.

Братя Пулеви станаха център на събитията, промотиращи галавечерта на „Трилър“. Те участваха в промоционален клип по време на откритите тренировки за медиите. Кобрата подкара легендарната марка „Кадилак“, с подскачащи амортисьори. Той призова феновете, които още не са си купили билети, да не пропуснат галавечерта. Направи го, докато колата пружинира с четири от момичетата, които ще са край ринга.

Може да се създаде свой акаунт и да гледате битката чрез този линк:


Платформата е достъпна чрез уеб, както и чрез нейните мобилни приложения за iOS и Android, както и приложенията за Apple TV, Android TV, ROKU, Amazon Fire TV и Huawei. В допълнение, FITE поддържа Samsung, LG, Cox Contour, Vizio SmartCast™, Foxxum, Chromecast, XBOX, ZEASN, Netrange, Vidaa/Hisense, VEWD, Netgem TV, Virgin Media, Comcast’s Xfinity 1 и Xfinity Flex, както и над 7000 модела смарт телевизори.