Начало Бокс Съперникът на Кобрата: Той е стар и бавен (ВИДЕО)
0

Съперникът на Кобрата: Той е стар и бавен (ВИДЕО)

Съперникът на Кобрата: Той е стар и бавен (ВИДЕО)
0

Като стар и бавен. Така бе определен Кубрат Пулев от следващия му съперник на професионалния ринг – Джери Форест. Американецът захапа Кобрата заради неговата възраст и заяви пред Youtube канала „Спортната джунгла“, че именно той ще излезе победител от двубоя им.

Пулев, който на 4 май ще навърши 41 години, ще се изправи срещу Форест 10 дни по-късно на галавечер в Калифорния. Двамата ще подгреят битката на Тервел Пулев и Сергей Ковальов. 34-годишният Форест има 26 победи и 4 поражения, като в последните си два двубоя завърши наравно срещу именити противници като Майкъл Хънтър и Джилей Джан.

Опасните страни са, че е мощен като за стар човек. Слабостта вероятно е неговата възраст. Мобилността. Вече забавя – добави Форест. – Много добър и умен боец. Трябва да намеря начин как да го надиграя.“

Защо Форест прати в болница последните си двама противници и дали смята да постъпи по същия начин с Кобрата? Какъв мач очаква българина и какво е правил американецът в подводница, вижте в цялото интервю за youtube канала Спортната джунгла.