Начало Бокс Брутално: Дилиън Уайт брутално нокаутира Лукас Браун (ВИДЕО)
0

Брутално: Дилиън Уайт брутално нокаутира Лукас Браун (ВИДЕО)

Брутално: Дилиън Уайт брутално нокаутира Лукас Браун (ВИДЕО)
0

Дилиън Уайт, който излезе под музикалния съпровод на парче на AC/DC, изцяло доминираше в мача срещу 38-годишния Лукас Браун, като в нито един момент не изпусна инициативата.
Първият рунд премина под доминацията на Уайт, който успя да отвори аркада на Браун след удар в края с дясно кроше. Австралиецът се опита да отвърне на предизвикателството, като успя да пласира дясно кроше в тялото на Уайт, а след това и ляв прав и кроше в главата на британеца, но като цяло инициативата остана у съперника му.
Третият рунд започна с брутално ляво кроше на Уайт, докато проблемите на Браун от аркадата се задълбочаваха. Австралиецът свали гарда, за да предизвика съперника за повече активност, което беше доста излишно, тъй като Уайт го засипваше с удари. Четвъртият рунд премина под диктовката на британеца, който тормозеше съперника с комбинации от леви и десни крошета.
Браун обърна гарда, за да обърка Уайт, но и това не му помогна особено, тъй като инкасира нови удари, като при това британецът не предприе особени рискове. В петия рунд Уайт съвсем затвърди доминацията си, като успя да окървави още повече австралиеца, който в края на рунда успя да поразклати съперника, но не му причини сериозни поражения. Шестият рунд започна с яростна атака на Уайт, който още в началните секунди брутално нокаутира Лукас Браун.
встралиецът се просна на ринга в несвяст и се наложи да бъде буквално съживяван с кислородна маска. Австралиецът напусна залата в носилка, като успя да вдигне ръка, за да успокои феновете си, че е наред.
„Дионтей Уайлдър, къде си, бейби. Да го направим през юни“, отправи предизвикателство към носителя на пояса във версия WBC Уайт след мача, който се оказа доста разговорлив пред камерата на Скай Спортс.
тагове: