Начало Бокс Букмейкъри отвориха залози за Еди Хърн – Леонард Елърби

Букмейкъри отвориха залози за Еди Хърн – Леонард Елърби

Букмейкъри отвориха залози за Еди Хърн – Леонард Елърби
0

Великобританска букмейкър компания отвори залози за евентуален боксов мач между мениджърите Еди Хърн и Леонард Елърби. Според тях по-младият и опитен Хърн е фаворит 3-1.

Хърн е президент на Matchroom Sport, една от водещите компании за организиране на мачове в Европа и някои части на света, а Елърби е президент на Mayweather promotions.

Двамата са в непрестанен косвено словесен конфликт от няколко години насам, произлизащ главно от неразбирателствата им относно организирането на големите срещи. Хърн се опитва да пoдпише с някой от американските топ боксьори, но засега неуспешно. Конкуренцията явно дразни Елърби и той стигна дотам, че заплаши Хърн със саморазправа при всеки негов опит да го доближи.

Еди Хърн: Тренирам за тази възможност и цената ми е 10 млн. $. Ако се бия с Елърби, ще му дам 500к $

Букмейкърите явно съзират възможност къде на шега, къде не с оглед на някои мачове от последните години. Коефициентите са на страната на Хърн, който освен с младостта си, печели точки и с миналото си на боксьор. Той има няколко записани мача при аматьорите преди да се ориентира за работа извън въжетата на ринга. Елърби няма този опит и това го поставя в аутсайдерска позиция.

Продължаваме да следим развоя и честно казано тайно да се надяваме двамата да изгладят неразбирателствата на ринга.