Начало Бокс Чисора обвини противника си за грозния мач

Чисора обвини противника си за грозния мач

Чисора обвини противника си за грозния мач
0

Дерек Чисора победи по точки Сенад Гаши в непривлекателен за окото 10-рундов сблъсък. Специалистите дори нарекоха мача „грозен, загуба на време“. Британската звезда в тежка кетегория има своя версия за това.

„Дел Бой“ публикува няколко ефектни снимки от галата, която се проведе в „O2 Arena“ (Лондон) късно снощи. Към тях добави следния текст:

„Бях готов за битка, но останах разочарован. Противникът ми не искаше да атакува. Благодаря на всички, които се включиха и дойдоха на събитието. Радвам се, че победих, но не беше битката, за която се подготвях. Ще се завърна отново, приятен Великден на всички“, публикува Дерек.

За последно той се би срещу значително по-агресивен съперник в лицето на Дилиън Уайт. Водеше по точки, но рунд преди края Уайт го нокаутира. Чисора ще навърши 36 години през декември, но все още изглежда в страхотна физическа форма и не мисли за отказване.

тагове:
Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.