Начало Бокс ЦСКА триумфира с Купата на България по бокс

ЦСКА триумфира с Купата на България по бокс

ЦСКА триумфира с Купата на България по бокс
0

Боксовият клуб на ЦСКА стана отборен шампион на Държавното лично отборно първенство по бокс, което бе и първи кръг за Купата на България. Надпреварата се проведе в зала  „Скаптопара“ Благоевград.

Водени от треньорите Александър Александров и Александър Мартинов, „червените“ събраха 32 точки със спечелени 7 медала и така надделяха над останалите отбори. ЦСКА стигна до първото място след златните медали на Кирил Ресинов и Кристиян Николов, среброто на Юли Бонзов и Златин Илчев, както и бронза на Венсан Киркоров, Шон Торес и Йоан Асенов.

На второ отборно място се класира „Бокс за всички“ с 23 точки, а трети остана „Червен бряг“ с 13. Победителите бяха наградени от президента на федерацията Красимир Инински, който остана много доволен от видяното в полуфиналите и финалите.

„Боксът беше не много високо ниво и това, което ме зарадва е, че видях млади състезатели, които си проправят път нагоре. Искам да благодаря на всички служители на федерацията по бокс, които организираха турнира, както и на домакините от Благоевград. Те се справиха отлично в условията на пандемията. Бяха спазени абсолютно всички препоръки и наредби на Министерството на здравеопазването и Министерството на спорта“, обясни Красимир Инински.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.