Начало Бокс Даниел Асенов се снима в документалния филм „#Агресия“

Даниел Асенов се снима в документалния филм „#Агресия“

Даниел Асенов се снима в документалния филм „#Агресия“
0

Шесткратният европейски първенец – Даниел Асенов, се включи в снимките на документалния филм „#Агресия“. Лентата е в рамките на проекта „Младите хора – бъдещето на България – заедно срещу агресията“, подкрепен от асоциация „Докосни дъгата“ и БНТ.

„Тайсъна“ отправи видео послание до феновете си в социалната мрежа Facebook.

В него той сподели, че премиерата на филма ще бъде през септември.

На събитие срещу агресията миналия месец във Варна участваха редица други звезди от бойните спортове и изкуства.

#Агресия представя Daniel Asenov Даниел Асенов – едно от лицата на филма, представящ различните форми на агресия. По лентата работим съвместно с Българска национална телевизия. БНТ в рамките на проекта “Младите хора- Бъдещето на България – заедно срещу агресията”, който се реализира от асоциация "Докосни дъгата" и е финансиран по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2019 г. на Министерството на младежта и спорта.Очаквайте скоро…

Публикувахте от Младите хора – Бъдещето на България – това сме ние в Петък, 9 август 2019 г.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.