Начало Бокс Де Ла Оя: „Канело“ ще изглежда като дете пред Крауфорд

Де Ла Оя: „Канело“ ще изглежда като дете пред Крауфорд

Де Ла Оя: „Канело“ ще изглежда като дете пред Крауфорд
0

Оскар Де Ла Оя се заяде с едно от бившите си протежета – Саул Алварез, като заяви, че Терънс Крауфорд би го превърнал в хлапе, ако двамата решат един ден да премерят сили на боксовия ринг.

Терънс Крауфорд ще победи „Канело“ по всяко време, защото Терънс не е дребен, както всички се опитват да го изкарат. Той е голям тип. Спокойно би могъл да се качи в 76 кг., ако иска. Ако се разберат за 74 кг., винаги бил избрал Крауфорд, ако съдим по техническите им умения. Той е истински майстор. „Канело“ ще изглежда като дете. Смея да го твърдя от опита ми на боксьор. Дали искам „Канело“ да спечели? Да. Все пак знаете, че го промотирах. Желая му всичко най-добро. Но от позицията ми на промоутър, експерт, боец и човек с 10 световни титли в 6 теглови дивизии смятам, че Крауфорд ще го победи с технически мастърклас всеки божи ден“, каза президентът на Golden Boy пред Fight Hub TV.

Слуховете, че двамата ще се боксират са доста засилени в момента, но в края на септември Алварез има за съперник Джърмел Чарло, където залага безспорната си титла суперсредна категория. Едва след това би могло да има сериозни разговори, с когото и да било.