Начало Бокс Махмуд Чар: Ред е на Джарел Милър, а след това на Тайсън Фюри

Махмуд Чар: Ред е на Джарел Милър, а след това на Тайсън Фюри

Махмуд Чар: Ред е на Джарел Милър, а след това на Тайсън Фюри
0

Махмуд Чар изглежда придоби ново самочувствие, след като спечели съдебната битка с WBA, за да му бъде върната редовната титла в тежка категория, защото той побърза да говори за шампионските си амбиции и то срещу Тайсън Фюри. Преди това обаче трябва да се докаже срещу Джарел Милър, според споразумението с асоциацията.

Ще победя Милър и след това искам Тайсън Фюри. Това ще бъде най-добрият двубой в тежка категория в момента. Винаги искам да се бия с най-добрите, а това сега е Фюри“, каза Чар пред Sky Sports.

Запитан обаче дали би предизвикал и Антъни Джошуа с оглед възраждането на двукратния световен шампион, сириецът с германски паспорт даде изненадващ отговор.

Много хора ми казват, че трябва да се бия с Антъни Джошуа след това, но мен не ме интересува. Целя се в завета. Искам да бъда най-добрият, а за целта трябва да победя най-добрите. Тайсън Фюри е моят фаворит и никой друг. Знам, че „Ей Джей“ ще ми донесе пари, но те не ме влекат. Целта ми е да оставя нещо след себе си“, добави Махмуд Чар.

На дневен ред обаче са преговорите с Джарел Милър, като сега темата е дали да се бият в Нигерия или Лас Вегас.