Начало Бокс Дейна Уайт получи покана за битката Пулев-Мир

Дейна Уайт получи покана за битката Пулев-Мир

Дейна Уайт получи покана за битката Пулев-Мир
0

Президентът на най-популярната организация за смесени бойни изкуства UFC, Дейна Уайт, получи официална покана от единия от основателите на компанията „Triller“ Раян Кавана да присъства на предстоящото този уикенд събитие Трайад Комбат (Triad Combat), което ще бъде оглавено от българина Кубрат Пулев и живата легенда на ММА Франк Мир.

Кавана използва социалната мрежа „Инстаграм“, за да отправи поканата си към Уайт, която бе по-скоро иронична, отколкото сериозна.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Ryan Kavanaugh (@ryankavanaughofficial)

„Скъпи Дейна, тъй като от „Fight Club“ подобрихме рекорда на гледанията на UFC, си мислех, че може би би искал да видиш качествена продукция в действие. Ще се радваме да ти уредим тур на събитието и автограф за теб“, написа Кавана в „поканата“ към Уайт. 

През месец май тази година съперничеството между „Тriller“ и UFC се пренесе в медийното пространство, когато Дейна Уайт заяви, че абсолютно не го интересува какво говори Кавана и дори не си вдига телефона, когато получава обаждания от него.

Траяд Комбат ще се проведе на 28-и ноември в Арлингтън, Тексас и ще включва битки между ММА бойци и боксьори, които ще се проведат по специален правилник в триъгълен ринг. Битките започват от 3:00 часа българско време в неделя сутрин, a вие ще можете да следите всичко най-интересно от шоуто с нас на Boec.BG.

Мачът на Кобрата е главният за вечерта, но на събитието ще участват и бившите бойци на UFC Мат Матрион и Майк Пери. За доброто настроение на публиката ще се погрижат и музикалните „великани“ от „Металика“. 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".