Начало Бокс Дейвид Хей отправи предупреждение към Рой Джоунс
0

Дейвид Хей отправи предупреждение към Рой Джоунс

Дейвид Хей отправи предупреждение към Рой Джоунс
0

Бившият световен шампион Дейвид Хей предупреди легендата Рой Джоунс младши за какво да внимава в двубоя си с Майк Тайсън.

Двете икони ще се изправят един срещу друг на 12 септември в демонстративен мач, като именно това определение изглежда подвеждащо за британеца. Според Хей, няма такова нещо като “демонстративен мач”, когато в ринга е “Железния Майк”, и Джоунс трябва да бъде нащрек през цялото време.

Колаж: Филип Цветанов

“Ако Рой Джоунс не бъде хванат от някоя от бомбите на Тайсън в първите два рунда, с невероятните си умения – що се отнася до избор на точния момент, скорост и гъвкавост, би могъл да се измъкне. Но, ако още отрано мачът се превърне в клане, и Рой Джоунс отнесе някоя от лудите комбинации на Тайсън, които сме го виждали да прави по време на тренировките си напоследък – може да бъде много опасно за него. Играта ще приключи много бързо. Защото Тайсън е много по-голям, има сериозна разлика в килограмите. Не е по-висок, но е по-мощен. Просто е по-голямо животно”, каза Хей.

View this post on Instagram

Follow me on #triller and get ready to rumble.

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Британецът постави под въпрос и издръжливостта на Майк Тайсън, която може да изиграе ключова роля в двубоя.

“Колко “експлозии” има Майк Тайсън в себе си на 54 години? Не зная. Ако има 10 големи, експлозивни серии, ще се изненадам – защото невероятните му комбинации изискват много енергия. Но, ако при комбинация от 6 удара един или два попаднат в брадичката – всичко ще приключи”.