Начало ММА Адесаня готов за живота след UFC
0

Адесаня готов за живота след UFC

Адесаня готов за живота след UFC
0

Шампионът на UFC в средна категория Израел Адесаня вече е напълно наясно какво ще прави с живота си след края на кариерата си в смесените бойни изкуства.

31-годишният новозеландец е непобеден в 19 двубоя в най-престижната верига за ММА и е на върха в развитието си, ето защо се подготвя за следващия етап, който ще бъде далеч от октагона. Макар и да не разкрива точно с какво ще се занимава, Адесаня е категоричен, че няма да търси внимание и би предпочел да действа извън светлината на прожекторите.

“Ще бъда от онези хора, които просто си тръгват и не виждате нищо от тях, когато стане време. Вече имам план. Да се бия е забавно и съм благодарен за тази част от живота си, но няма да ми липсва вниманието, когато се оттегля. Когато приключа – повече няма да ме видите. Освен ако не искате да го направите”, закани се шампионът.

Адесаня добави още, че би могъл да се бие още 10 години, но предпочита да се съсредоточи върху личния си живот.

“Мога да се бия още 10 години, но вече 10 години се бия – имал съм над 100 мача. Има други неща, които искам да правя: да създам семейство, да се пробвам в различен бизнес”.