Начало Бокс Три нокаута в задния двор на Еди Хърн (ВИДЕО и СНИМКИ)
0

Три нокаута в задния двор на Еди Хърн (ВИДЕО и СНИМКИ)

Три нокаута в задния двор на Еди Хърн (ВИДЕО и СНИМКИ)
0

Първото издание на “Бойния лагер” в имението на Еди Хърн предложи на боксовите фенове любопитни сблъсъци и три победи с нокаут от пет двубоя.

В основното събитие за вечерта, Тед Чийзмън спаси кариерата си от преждевременен край с победа над Сам Егигнтън в супер полусредна категория. “Голямото Сирене” допусна две загуби и едно равенство в последните си три двубоя и, макар само на 24 години, кариерата му на професионалния ринг беше поставен под въпрос при евентуален нов неуспех. Чийзмън, обаче, издържа всичките 12 рунда и успя да измъкне победата с единодушно решение, с което получи и международния пояс на IBF.

В подгряващите двубои Джеймс Тенисън се справи с Гевин Гуайн за 6 рунда, като взе вакантния пояс на Британския боксов контролен борд в лека категория.

В “перо” Джордан Гил и Рийс Белоти изкараха всички предвидени 10 рунда на ринга, но и тримата съдии до въжетата отсъдиха в полза на Гил и той спечели с единодушно решение.

Вакантната титла на Британския боксов контролен борд в тежка категория пък стана притежание на Фабио Уардли, след като успя да се измъкне от трудна ситуация при въжетата и нокаутира Саймън Валили в третия рунд.

Далтън Смит пък остана непобеден и след шестия си двубой в тежка категория, след като се справи със съпротивата на Нейтън Бенет в петия рунд.