Начало Бокс Дейвис отказва да влиза в затвора, ще чака ново дело

Дейвис отказва да влиза в затвора, ще чака ново дело

Дейвис отказва да влиза в затвора, ще чака ново дело
0

Боксовата звезда Джервонта „Танка“ Дейвис отказа сделка в съда по обвинението му в участие в катастрофа и напускане на местопрестъплението след това през ноември, 2020. В сделката е било предложено Дейвис да „лежи“ известно време в затвора, но той е отказал и така ще чака ново дело през септември.

Дейвис е обвинен от прокурорите на Балтимор сити, че е карал без книжка, не е спрял на червен светофар и е блъснал Тойота с неговото Ламборгини SUV. Четирима в Тойотата били ранени, но Дейвис не помогнал.

Американската медия The Baltimore Sun не споделя какво е било предложеното време затвор за „Танка“ в сделката. Ако той бъде доказан за виновен по всички обвинения, го чака присъда от над седем години.

Дейвис има насрочено дело и във Флорида на 17-и май, където е обвинен в хулиганско поведение и побой по време на баскетболен двубой. Протежето на Флойд Мейуедър трябва да оглави галавечер срещу Роландо Ромеро само десет дни след това.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".