Начало Бокс Дилиън Уайт: Няма да се изненадам, ако направят Тайсън претендент

Дилиън Уайт: Няма да се изненадам, ако направят Тайсън претендент

Дилиън Уайт: Няма да се изненадам, ако направят Тайсън претендент
0

Световният боксов съвет (WBC) изрази готовност да върне Майк Тайсън в ранглистата си и това породи вълнения в Дилиън Уайт. Към момента британецът е със статут на временен шампион в тежка категория и претендент №1 за титлата на Тайсън Фюри.

Според Уайт завръщането на Тайсън може да накара шефовете на WBC да му отнемат това право.

„Няма да бъда шокиран, ако направят Майк Тайсън претендент“, призна Дилиън.

„Не разбирам защо окуражават живи легенди като Тайсън и Ивендър Холифийлд да се завръщат на ринга. Те са стари. Може да ви изглеждат във форма и силни за 15-20 секунди на видеа в интернет как тренират, но ситуацията ще е друга на 12 х 3 минути.“

twitter.com

„Те могат да умрат на ринга.“

„Не са живели по най-добрия начин до момента, телата им са афектирани от охолството след края на кариерата. Това не е шега. Не би трябвало да ги окуражавате, дайте път на младите. Просто да се наслаждават на пенсията“, допълни Дилиън Уайт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.