Начало Бокс Дос Сантос: Фюри ще размаже Нгану в дълъг мач
0

Дос Сантос: Фюри ще размаже Нгану в дълъг мач

Дос Сантос: Фюри ще размаже Нгану в дълъг мач
0

Жуниор дос Сантос очаква Франсис Нгану да загуби, ако се изправи срещу Тайсън Фюри в боксов двубой. Бившият световен шампион на UFC познава отлично уменията на „Хищника“, предвид че бе нокаутиран от настоящия носител на пояса в организацията.

Според „Циганина“ обаче, силата и мощта на камерунеца няма да са достатъчни срещу световния шампион на WBC в професионалния ринг. Той заяви пред в-к „Тема Спорт“, че единствената опция Нгану да спечели, е ако изненада британеца в първите 2-3 рунда.

Нгану има огромни мускули, което е доста уморително. Когато мачът продължи дълго, той губи основната си сила, тази на нокаутьор. Тогава става като всеки останал боец, а в такъв вариант ще е твърде слаб за Тайсън Фюри. В началните рундове обаче може да има своите шансове, тогава е много опасен. Мощта му е уникална. Нанася невероятни поражения. Но говорейки за умения, ако мачът е дълъг, няма никакъв шанс“, споделя бразилецът.

За сметка на това, той призова Тайсън Фюри да не чака Нгану, а да се насочи към триъгълния ринг. По думите на Дос Сантос, шампионът на UFC няма да получи разрешение да се бие с „Краля на циганите“, докато държи пояса.

Искам всички звезди на бойните спортове да се присъединят към нас. За мен това е бъдещето на бойните спортове. Много интересни правила, които са добри за ММА, но и за бокса. Невероятно е. Каня Тайсън Фюри, няма нужда да чака Нгану, аз съм тук, нека дойде в „Траяд“. Покланям се пред Тайсън, невероятен е“, каза още „Циганина“.

Той също така посочи Андерсон Силва за перфектен пример за боец от ММА, който успява да се реализира на боксовия ринг. В тази връзка Дос Сантос е категоричен, че Флойд Мейуедър си е играл с Конър Макгрегър на техния мач и когато му е доскучало е нокаутирал ирландеца.

Добър пример на боец от ММА в света на бокса, е Андерсон Силва. Той победи Хулио Сезар Чавес-младши, активен боксьор, бивш световен шампион. Това е истински пример как Силва отива на негова територия, прави страхотно шоу и го побеждава. Макгрегър не знае как да се боксира (смее се)“.

тагове: