Начало Бокс Дюбоа: Искам реванш с Джо Джойс

Дюбоа: Искам реванш с Джо Джойс

Дюбоа: Искам реванш с Джо Джойс
0

Даниъл Дюбоа се надява да получи реванш срещу Джо Джойс.

Наистина искам реванш, но времето ще покаже по какъв път ще тръгнем и двамата оттук. Бих се радвал да се бия с Джо отново. Мисля, че наистина бих могъл да направя нещо и да го победя. Не губех убедително и не бях залепен, според мен това беше развностойна битка, всеки можеше да победи, наистина“, разкри Дюбоа, цитиран от „fightnews.com“.

Припомняме, че Джо Джойс нанесе първо поражение в професионалната кариера на Даниъл Дюбоа. Това се случи на 29 ноември 2020 година, на боксова гала, състояла се във Великобритания. Двубоят беше за вакантната титла на EBU и поясите на Британската общност и Британския контролен боксов съвет в тежка категория, като „Динамита“ беше сочен от мнозина за фаворит. Сблъсъкът приключи след като младият английски талант клекна в десетия рунд при поредния джеб, който получи в лявото око от Джойс и реферът беше принуден да прекрати двубоя.

Искам да се върна в битка на такова ниво и да победя някого от калибра на Джо. Ще видим. Не знам. Само времето ще покаже дали това може да се случи. В момента съм развълнуван от завръщането си. Искам да се реванширам и да се поправя за поражението си, но ако трябва да нокаутирам някой друг, хей, Богдан е там, за да го отнесе, нали“, завърши Дюбоа.

Богдан Дину и Даниъл Дюбоа се разбраха за сблъсък като двамата ще се изправят един срещу друг на 5 юни в „Telford International Centre“ в Телфорд, Великобритания. Залогът е вакантната междинна титла на Световната боксова асоциация – WBA в тежка категория.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.